Visita también: COMPRAR LIBROS BIOGRAFIAS DEFINICIONES MANUALES Iniciar Sesión Registrarse
Descargar libros gratis en pdf, doc, docx, rtf,..., de:
RECOMENDAMOS...
¿TE HEMOS SIDO DE AYUDA? Añade nuestro enlace en tu sitio, blog o foro!
Libros + buscados
Más Libros Gratis
Información del Libro 'Internet i despres...? (Cat) de Wolton Dominique'

0
Internet i despres...? (Cat) de Wolton Dominique

Enviado por ninecarceller el 2016-02-19 12:46:50


Idioma: Catalán

Sinopsis de Internet i despres...? (Cat)
Fa vint anys que intento comprendre el lloc que ocupa la comunicació en la nostra societat. Sila comunicació és un problema de la humanitat tan antic, la irrupció de noves tècniques des de fa un segle ha modificat la seva posició d'una manera considerable. La comunicació ha resultat cada vegada mes eficaç: hem passat del telèfon a la ràdio, de la televisió a la informàtica i, més recentment, als sistemes multimèdia. Tot d'una, la dimensió tècnica de la comunicació ha substituït la dimensió humana i social, fins al punt que molts veuen en la societat del demà `societat de la comunicació` en què se solucionaran la majoria dels mals de la humanitat.
Simultàniament a aquest potent moviment de tecnificació, s'ha desenvolupat un altre aspecte de la comunicació, relacionat amb la llibertat d'informació i amb les lluites per la democràcia i per una societat oberta, que han fet ideal de la comunicació un dels grans valors de la nostra societat. En pocs segles, la comunicació, realitat antropològica fonamental, al centre de tota experiència individual i social, ha evolucionat en dues clares direccions: les tècniques i els valors de la societat democràtica.
Aquesta és la raó que m'hagi centrat en aquests estudis durant tant de temps, es tracta d'una de les qüestions més interessants, i més complicades, de la societat contemporània. Des del punt de vista dels valors, les arrels de la comunicació es convertís en un dels elements normatius més potents de les lluites per la llibertat i la democràcia. Alhora, la seva instrumentalització en tècniques cada vegada més sofisticades ha canviat radicalment la seva posició i l'ha introduït en l'era dels interessos i els beneficis. Tot l'atractiu de la comunicació, en tant que objecte d'investigació teòrica, resideix en la combinació d'aquests dos sentits: valors i resultats tècnics, ideal i interès, fins al punt que avui en dia, amb la mundialització de la comunicació i el poder absolut d'Internet, ja no sabem quina és la lògica que la manté: els valors o els interessos, els ideals o el comerç. Des del meu punt de vista, aquest és el motiu de que la comunicació sigui, a més d'una aposta teòrica i científica fonamental, una aposta política i cultural, ja que barreja de manera inextricable les dimensions antropològiques, els ideals i les tècniques, els interessos i els valors.


Para ver más información debes estar identificado / registrado.



Si desea comprar el libro, clique aquí para encontrar el mejor precio


Comentarios
Todavía no hay comentarios ni críticas. ¡Sé tú el primero/a!

Para escribir un comentario / crítica debes estar identificado / registrado.


Inicio | Top Búsquedas | Últimas búsquedas | Acerca de | DMCA | Aviso Legal | Contacto




eXTReMe Tracker